Vildt - der også er eksotisk

  Hvis det skal være både eksotisk og vildt, så er det værd at se nærmere på vores sortiment. Vi fører en lang række udskæringer af kølede og frossen eksotiske produkter som bison, struds og krokodille - alt sammen i gourmetkvalitet.

  Her har vi kombineret vores erfaring i handel med kød med et solidt kendskab til en række oprindelseslande og leverandører verden over. Det kommer vores kunder til gode. 

  Langt de fleste forbrugere ser kun kødet, når det ligger i kølemontren i supermarkedet. Men i handelen er alle klar over, kødet har været langt undervejs, inden det ender her. Alle varer opbevares på vores autoriserede køle- og fryselager i Haderslev. Vi er IFS-certificerede og har fuldt overblik over alle forhold, når det gælder opbevaring og transport af kødet. Som kunde kan du altså være sikker på, at der er taget professionelt hånd om dine varer.

  Vi importerer og distribuerer fersk og frossen eksotiksk vildt i udskæringer, der er velegnede både detailhandelen og cateringbranchen. 

  Et udsnit af vores vildtsortiment:

   

  • Krokodillehalefilet
  • Kænguru-medaillon
  • Strudsefilet
  • Bison-møbrad
  • mv.

  Attraktive varemærker
  Med vores varemærker Cater Quality og Gourmet Quality har vores kunder to gode kort på hånden. Cater Quality er udviklet specielt til til cateringbranchen og er kendetegnet ved et sortiment, der tager højde for branchens særlige behov. Gourmet Qualtiy er det bedste af det bedste! Her er fokus på den gode smagsoplevelse, der kan tilfredsstille den moderne forbruger.

  Savner du noget?
  Vores sortiment er under konstant forandring, og hvis du leder efter et specifikt produkt, så kontakt os. Hvis vi ikke har det på lager, så finder vi det.