Rødvinsmarineret oksemørbrad

    Er du til til oksemørbrad og rødvin – så vil du helt sikkert kunne lide denne opskrift, hvor oksemørbraden marineres i rødvin.

    Tilberedning:

    1. Bland ingredienserne til rødvinsmarinnaden.
    2. Læg oksemørbraden i en frysepose beregnet til madvarer. Hæld rødvinsmarinaden ved.
    3. Luk posen og lad kødet marinere i 8-24 timer. Vend oksemørbraden et par gange under marineringen.
    4. Kødet tages op af rødvinsmarinaden. Fedtstoffet smeltes i en gryde og oksemørbraden brunes på alle sider. Drys salt og peber på under bruningen.
    5. Hæld 1 dl af rødvinsmarinaden ved og steg oksemørbraden under låg i ca. 10 minutter.
    6. Skær champignonerne i skiver og læg dem i gryden. Steg kødet i ca. 10 minutter. Tilsæt efter ønske ekstra marinade under stegningen.
    7. Lad oksemørbraden hvile i ca. 15 minutter inden den skæres i skiver og serveres med champignoner.