Lammekød - der inspirerer

  Lam er ofte synonym med lammekølle, men alle lamme-udskæringer er saftige, smagfulde og møre. Vores egen favorit er lammekrone. Og så kan lam nydes på alle tidspunkter af året. Det er en populær kampagnevare til påske, men kødet egner sig bestemt også til grill-kampagnen om sommeren eller i kantinens gryder om efteråret.

  Vi besøger ofte vores leverandører, og det giver os et godt kendskab til lammekødets oprindelsesland - og til producenterne. Kun på den måde kan vi sikre, at vores kunder får kvalitetskød. Se blandt andet alt om det lammekød vi importerer fra Chile

  Alle varer opbevares på vores eget autoriserede køle- og frysehus i Haderslev. Vi er IFS-certificerede og har fuldt overblik over alle forhold, når det gælder opbevaring og transport af kødet. Som kunde kan du altså være sikker på, at der er taget professionelt hånd om dine varer.

  Vi distribuerer mange tons lammekød hvert år, og vores sortiment kan med fordel anvendes i både detailbranchen og i cateringbranchen. 

  Et udsnit af vores lammekødssortiment:

  • Lammemørbrad
  • Lammekoteletter
  • Lammekrone
  • Lammekølle
  • Lammekølle - uden ben
  • Hakket lammekød
  • mv.

  Attraktive varemærker
  Med vores varemærker Cater Quality og Gourmet Quality har vores kunder to gode kort på hånden. Cater Quality er udviklet specielt til til cateringbranchen og er kendetegnet ved et sortiment, der tager højde for branchens særlige behov. Gourmet Qualtiy er det bedste af det bedste! Her er fokus på den gode smagsoplevelse, der kan tilfredsstille den moderne forbruger.

  Savner du noget?
  Sortimentet er under konstant forandring, og hvis du leder efter et specifikt produkt, så kontakt os. Hvis vi ikke har det på lager, så finder vi det.