Kvalitet

    Kød er ikke bare kød. Og som med alle andre ting, objekter og produkter, så kan kød købes i forskellige kvaliteter. Hos DENCON FOODS fører vi kvalitetskød - og som en selvfølgelighed overvåger vi bakteriologien – både ude og hjemme.

    Hos DENCON FOODS lægger vi stor vægt på, at vores kunder kan have tillid til vores produkter. Derfor arbejder vi konstant med fødevaresikkerhed og kvalitetskontrol - både hos os selv og hos vores leverandører.

    IFS - certificering der gi’r optimal fødevaresikkerhed

    DENCON FOODS blev IFS certificeret i 2011 - og året efter IFS High Level certificeret. IFS certificeringen betyder, at vi som virksomhed opfylder en lang række krav til systematisk kontrol af alle processer i virksomheden. Kontrollerne er vores metode til at opnå den største fødevaresikkerhed.

    Et IFS certifikat er vores kunders – og i sidste end forbrugernes - sikkerhed for, at de produkter, der aftages fra DENCON FOODS, opfylder kravene inden for fødevaresikkerhed.
 

    En væsentlig fordel ved IFS certificeringen er HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point). Systemet går i sin enkelhed ud på at indøve og nedskrive procedurer for hver eneste arbejdsproces i virksomheden. Eventuelle afvigelser registreres og bliver løbende evalueret for at fjerne fejl og udvikle arbejdsprocesserne yderligere.