Kødets vej til middagsbordet

    Vi kender alle de trin, der finder sted før kødet står på middagsbordet - og nøjagtig som i Danmark er de udenlandske producenter også underlagt skrappe krav til avlsarbejde, dyrevelfærd og fødevaresikkerheden.

    Fra udlandet til Danmark
    Når et dyr er slagtet, skal kødet transporteres til Danmark. Det foregår i køle- eller frysecontainere under skarp temperaturkontrol. Vi samarbejder med førende transportører for at sikre, at hjemtransporten foregår under optimale forhold. Når kødet lander hos os, får det plads på vores moderne og temperaturstyrede lager. 

    Fra Haderslev til kunden
    Som ved transporten fra vores leverandører, foregår transporten fra vores lager og frysehus i Haderslev under nøjagtig samme forhold – og med fokus på temperaturkontrol.

    Så er vi klar til servering
    Efter at være vokset op, transporteret til slagteriet, slagtet og transporteret til Danmark – så er oksekødet, svinekødet, kalvekødet, lammekødet, fjerkræet og alt ’det vilde’ klar til at blive sat på middagsbordet.