Australien

    Australsk Prime Steer oksekød
    Kødet kommer fra kødkvæg som er født og opvokset på græs i New South Wales i det sydøstlige Australien. Dyrene går på og ernærer sig udelukkende af et mix af naturlige græsser i op til 42 måneder inden slagtning. På markerne er der adgang til frisk vand. Kødkvægene er hovedsagelig Hereford og mix af Hereford af højeste klassificering nemlig Prime Steer.

    Kombinationen af disse prægtige dyr, den naturlige føde fra de frugtbare græsmarker, de landlige omgivelser og det friske vand resulterer i noget af det fineste og bedste oksekød.

    Godt for dig
    Oksekød produceret naturligt, hvilket vil sige opdrættet på græs, har et betydeligt lavere fedt- og kolestorolindhold. Desuden har det et højere indhold af Omega 3, vitaminer, mineraler og konjugeret linolsyre. Den naturlige opvækst gør også det australske Prime Steer oksekød velegnet til Paleo (stenalderkost).

    Dyrevelfærd
    Dyrevelfærd sættes meget højt og der arbejdes efter Australian Meat Council Animal Welfare Standards. Alle led i kæden kontrolleres således at standarderne sikres overholdt.

    Det australske oksekød er klassificeret af Meat Standards Australia. Dette uafhængige kvalitetssikringsprogram er en garant for at oksekødet er ensartet mørt, smagfuldt og saftigt.

    De danske smagsløg har overgivet sig til kødet fra Down Under. Australierne producerer oksekød af meget høj kvalitet, og mens en stor del af det danske oksekød kommer fra malkekvæg, bruger australierne til sammenligning kun kødkvæg. 

    Herhjemme kan vi få fersk australsk højkvalitets oksekød både hos supermarkedskæderne og på en række restauranter. Vildtspecialiteter, som fx kængurukød og emu er andre sjove ting, der i dag udgør et interessant alternativ på det danske delikatessemarked.

    Kontakt os, hvis du vil vide mere om vores australske sortiment.

    Opskrift: Australsk ribeye bøf med majs og peber i citrus-soja sauce